Fă-ți o programare la frizerie în Suceava cu aplicația Stailer! Iată de ce să o foloseștiBărbații care sunt siguri pe masculinitatea lor vor merge întotdeauna la saloanele de înfrumusețare pentru a se aranja. Până la urmă a avea grijă de aspectul fizic este un lucru sănătos și arată că te iubești. Aici nu vorbim de narcisism sau aroganță, trăiești în propriul corp o viață întreagă, deci trebuie să fie în prim-plan îngrijirea sănătății fizice, psihice și implicit a aspectului fizic. Nimeni nu zice că trebuie să fii supermodel, ci să pui preț pe propria persoană, căci este un lucru benefic, iar oamenii care se respectă pe ei înșiși ajung negreșit mai departe.

Așadar fă chiar astăzi o programare frizerie Suceava cu aplicatia Stailer. De ce prin aplicație și nu sunând, te poți întreba. Vei afla de ce este mai avantajos să te programezi online în rândurile ce urmează.

Aplicația ce te scapă de o multitudine de probleme

Deși și unor bărbați le place să pălăvrăgească la telefon la fel de mult ca unor femei, când vine vorba de programări mai degrabă mor decât să dea vreun telefon. Dacă nici pentru mers la doctor, de oricare ar fi el, nu se obosesc să sune, darămite pentru o programare la salon. Ei sunt pe principiul mă duc direct acolo dacă e cazul. Totuși nimeni în ziua de astăzi nu te primește fără programare, indiferent de tipul serviciului. Așadar, dacă vrei să obții rapid o programare la o frizerie Suceava sau alt oraș, Stailer este partenerul tău. Iată ce avantaje ai:

● scapi de sunat către saloane. Te programezi singur online, cu câteva clickuri, la o frizerie Suceava sau pentru orice alt serviciu de hair & beauty îți dorești. Nu mai trebuie să suni nici când vrei să anulezi o programare. Instalezi aplicația Stailer din Magazin Play, App Store sau App Gallery, iar aceasta devine propria ta agendă de programări la saloane. Selectezi filtrele de căutare, printre care și data și ora, iar Stailer îți afișează toate saloanele din oraș cu locuri libere atunci când ai nevoie. Gestionarea programărilor efectuate este simplă, deci poți și anula tot cu câteva clickuri fără să plătești ceva.

● poți alege salonul în funcție de preferințele tale. Pe Stailer toate saloanele au poze din locație, prețul afișat pentru fiecare serviciu, durata serviciilor, locația prin Google Maps și recenzii de la alți clienți.

● nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor. Să spunem că ai o urgență, trebuie să fii la un eveniment important anunțat pe neașteptate. Cu Stailer te poți programa oricând, chiar și noaptea.

Cu Stailer nu faci programări doar pentru tine, ci și pentru cei dragi


Vrei să îți surprinzi iubita? Din contul tău îi poți face tu programări la serviciile de înfrumusețare pe care și le dorește. Trebuie doar să selectezi la filtrele de căutare serviciile pentru femei. Știi cum se zice happy wife, happy life!

Instalează și tu aplicația Stailer și fă-ți mai ușor acum programările la saloanele de hair & beauty.

Contact:

support@stailer.roNiciun comentariu

Un produs Blogger.