FOTO Accident mortal la Prisaca Dornei! Impact violent între un autoturism și un autocar cu 60 de pasageri

Un tânăr de 20 de ani a murit, joi dimineață, într-un accident rutier produs pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, județul Suceava. 

Accidentul s-a produs joi, 10 februarie 2022, puțin după miezul nopții. Un autoturism Alfa Romeo a intrat în coliziune cu un autocar, pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, județul Suceava. 

Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost declarat decedat. 

Un barbat de 30 de ani din autocar a fost transportat la spital, fiind conștient si cooperant, dar cu traumatisme în urma impactului.

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță. 

Autocarul se deplasa pe ruta Iași - Lyon (Franța) și avea 60 de persoane la bord, cu tot cu victima transportată ulterior la spital. Avariile suferite în urma impactului nu au permis continuarea drumului. 

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării.
Mai nouă Mai veche