FOTO Pericol public ignorat de Primăria Rădăuți. Stâlp rupt și căzut peste o casă, împrejmuit cu bandă de semnalizare și abandonat

Un stâlp din lemn s-a rupt, sâmbătă, pe strada Ștefan cel Mare din Rădăuți și a căzut peste o casă. Stâlpul care se mai ține în cablurile de telefonie fixă este un adevar pericol public pentru pietoni și mașinile care trec pe stradă, dar și pentru locuința peste care a căzut.

Situația ne-a fost adusă în atenție de un cititor din Rădăuți care a povestit că problema a fost ignorată de primăria, deși a fost sesizată oficial.

La patru ore de la sesizare, un echipaj de Poliție Locală a legat și împrejmuit stâlpul cu bandă de semnalizare și l-a abandonat.

„Iată ca s-au scurs 4 ore de cand autoritățile din Comuna Orașenească Rădăuți au luat la cunoștință despre prăbușirea unui stâlp de lemn retezat de la baza de putregai. În acest moment stâlpul mai stă atârnat doar în câteva cabluri subțiri de telefonie ... Deși stâlpul e gata să cadă peste o casă în orice moment, după plecarea pompierilor care s-au rezumat la întocmirea unui proces-verbal, administrația rădăuțeană a rezolvat problema legând stâlpul de 2 copaci cu ... fâșii de banda de semnalizare !!! Nu are nici-o importanță că stâlpul poate deteriora o casă, ori poate ajunge în carosabil strapungând vehiculele care circulă pe artera Ștefan cel Mare !!! Inconștiență și indiferență la superlativ din partea edililor urbei (care probabil vor afla doar luni dimi despre aceasta sau despre eventualele victime)”, a transmis Mirel Remescu.
Mai nouă Mai veche