FOTO Șase persoane rănite într-un accident rutier, la Poiana Stampei

Duminică, 13 februarie 2022, la ora 11:07, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Poiana Stampei a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din cercetări a rezultat că Lucreția Ș., de 60 de ani, din municipiul Rădăuți, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Mercedes Benz pe DN 17, în afara localității Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Audi condus din sens opus de Irinel P., de 43 de ani, din municipiul Iași.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a celor patru pasageri din autoturismul Audi:Elenei P., de 34 de ani, Iulian G., de 40 ani, Lavinia G., de 5 ani, și Claudia G., de 37 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor conducători auto, fiind conduşi la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche