O dronă cu țigări de contrabandă s-a prăbușit în curtea unei gospodării din Straja

O dronă care transporta țigări de contrabandă s-a prăbușit, joi, în curtea unei gospodării din comuna Straja, județul Suceava. Proprietara locuinței a sunat la 112 și a anunțat incidentul. 

O fotografie cu drona părbușită în curtea gospodăriei a fost publicată pe pagina de Facebok a Sindicatului Europol. 

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiați și nici rușii nu au anunțat că a început războiul, ci este un pachet burdușit cu țigări. S-a întâmplat în această dimineață în localitatea de frontieră Straja din județul Suceava acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu țigări și o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina.

Speriată, femeia a sunat la 112, anunțând prezența acestor obiecte în gospodăria sa. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Vicovu de Sus. Contrabanda este un stil de viață pentru unii, iar pentru alții o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut colegii noștri polițiști de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei”
, a transmis Sindicatul Europol.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.