Pieton beat lovit de o mașină, pe DN2, la Dărmănești

Duminică, 13 februarie 2022, în jurul orei 19:20, Gheorghe C., în timp ce se deplasa la volanul autoturismului Renault, pe DN 2, din direcția Suceava spre Dărmănești, l-a surprins și accidentat ușor pe Mihai H., care a procedat la traversarea părții carosabile printr-un loc nemarcat. 

Pietonul a fost preluat de un echipaj medical și tranportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu ,,observație fractură gleznă stângă și contuzie torace”. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche