Tânăr beat și fără permis care a făcut slalom printre mașinile de pe Calea Obcinilor, oprit de un echipaj de poliție

Luni, 21 februarie 2022, la ora 20:10, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava, fiind în serviciuș de controlul şi supravegherea traficului rutier pe strada Calea Obcinilor, a observat un autoturism Audi A4 care circula pe strada Calea Obcinelor, iar conducătorul acestui vehicul a devansat în repetate rânduri mai multe autovehicule, schimbând succesiv banda de circulație. Conducătorul autoturismului Audi A4 a oprit în parcarea magazinului Lidl Obcini, moment în care a fost interceptat de către lucrătorii de poliție.

La volanul autoturismului Audi A4 a fost identificată o persoană de sex masculin care a indicat lucrătorilor de poliție faptul că nu are documentele personale și cele ale vehiculului asupra sa. În baza datelor de stare civilă declarate verbal, a fost identificat Iulian B., de 31 de ani, din Suceava. Persoana în cauză nu figurează în baza de date ca fiind posesor de permis de conducere, dar aceasta a declarat verbal lucrătorilor de poliție faptul că deține un permis de conducere eliberat de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii.

Pentru continuarea cercetărilor, tânărul a fost condus la sediul subunității de poliție, unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,38mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, faţă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche