VIDEO Incendiu la Brodina de Jos. Locuință cuprinsă de flăcări izbucnite de la coșul de fum. O tânără a primit îngrjiri medicale

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit sâmbătă, 12 februarie 2022, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Brodina de Jos, comuna Brodina. Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 11:42.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la anexele gospodărești.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 33 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

A ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 de metri, iar flăcările au afectat și camerele de la nivelul mansardei. S-au degradat pereții și tavanele locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat necorespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:35 , iar pompierii au salvat anexele gospodărești. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.