Accident la Comănești provocat de un tânăr băut la volan. O femeie a fost rănită

Luni, 14 martie 2022, la ora 17.35, Adrian A., de 24 de ani, din comuna Todirești, a condus autoturismul Seat Alhambra pe DJ 178A, în afara localității Comănești, având direcția de deplasare spre Soloneț. Ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a păstrat o distanță laterală față de autoturismul Skoda Fabia care circula din sens opus, condus de Lăcrămiora T., de 43 de ani, din municipiul Suceava, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului Skoda Fabia, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, cu ambulanța, unde în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie picior stâng, contuzie coloana cervicală”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul pentru conducătoarea autoturismului Skoda Fabia a fost negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei; iar rezultatul pentru șoferul autoturismului Seat a fost 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche