Camion supraîncărcat cu lemn, oprit pe centura Rădăuților după un apel la 112. Polițiștii i-au confiscat plăcuțele de înmatriculare

Miercuri, 23 martie 2022, la ora 21:24, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 despre deplasarea unui camion cu lemne supraîncărcat.

Polițiștii au identificat și oprit autotrenul în cauză pe șoseaua de centură a muncipiului Rădăuți. Ansamblul era  format din cap tractor și remorcă.

La volan a fost identificat Vasile M., de 59 de ani, din Piatra Neamț, care transporta, conform avizului, cantitatea de 26 de metri cubi de deșeuri specia brad-rășinoase.

S-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul ISCTR pentru stabilirea tonajului, Ansamblul de vehicule a fost condus la punctul autorizat de control din zona DN2 – Dărmănești, ocazie cu care s-a constatat că încărcătura depășește cu 11% tonajul admis, respectiv cu 4,4 tone.

A fost luată măsura sancționării de către lucrătorii ISCTR, totodată fiind luată și măsura sancționării complementare de ridicare a plăcuțelor de înmatriculare.
Mai nouă Mai veche