Marș împotriva avorturilor organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, alături de alte organzații religioase, organizează vineri, 25 martie 2022, în centrul municipiului Suceava, un eveniment împotriva avorturilor intitulat „Împreună pentru viață”.

„Împreună Pentru Viață – Suceava 2022 va avea loc vineri, 25 martie, între orele 14 și 16, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Aceste manifestări PENTRU VIAȚĂ se desfășoară de 13 ani la Suceava și au luat o amploare importantă și la nivel național in ultimii ani, datorită gravității situației.

Toate aceste manifestări au ca obiective înscrierea pe agenda publică a unor subiecte precum necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și descurajarea practicării avortului. Această practică a devenit fenomen social grav și este un simptom al crizei morale profunde prin care trece societatea noastră.

Cercetările științifice arată că inima unui copil începe a bate încă de la vârsta intrauterină de 4 săptămâni. Un avort oprește o inimă care bate, o viață, un om cu infinite posibilități.

Date neoficiale arată că în România se fac în medie peste 300 de avorturi pe zi, cumulându-se peste 20 de milioane de avorturi din `89 până azi.

Așteptăm alături de noi pe cei ce cred la fel. Vineri, 25 martie, la ora 14 pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. 

Organizatori și parteneri:
Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Federația ProVita, ASCOR Suceava, Studenți Pentru Viață – Suceava, ATOS – Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni, ASUS – Asociația Studenților din Universitatea Suceava, Centrul Ecclesia, Asociaţia ProVita Bucovina, Tipografia DP7, Bucovina Profundă, Bucovina YV
Mai nouă Mai veche