Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de la Pizzeria Luca, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava

Luni, 7 martie 2022, în jurul orelor 15:10, Daniel O., din municipiul Suceava, a condus un autoturism Renault pe bulevardul George Enescu, din direcția Nordic către Obcini, iar la trecerea de pietoni semnalizată corespunzător situată în zona Pizzeriei Luca, a surprins și accidentat-o pe Mariana B. care traversa strada regulamentar.

În urma accidentului, victima a suferit leziuni traumatice, fiind preluată de către un echipaj medical de ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a primit diagnosticul „contuzie piramidă nazală, escoriații genunchi stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior, în aplicarea fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche