Suporterii Forestei sunt așteptați astăzi, la Stadionul Areni, la o întâlnire cu președintele Andrei Ciutac

Suporterii clubului Foresta Suceava sunt așteptați miercuri, la ora 16:00, la Stadionul Areni din municipiul Suceava, la o întâlnire cu președintele Andrei Ciutac. Anunțul vine după ce formația de Liga a III-a s-a calificat în play-off-ul campionatului, dar a obținut o victorie și două înfrângeri prin cele trei partide oficiale disputate în acest an calendaristic. 

„Clubul ACS Foresta Suceava dorește să precizeze că rezultatele obținute de echipă în primele trei partide oficiale din 2022 sunt departe de obiectivele trasate la începutul anului.

Obiectivul principal pentru acest sezon a fost și rămâne acela de a readuce Foresta Suceava în Liga a II-a, iar conducerea clubului va face toate demersurile și va oferi toate condițiile necesare jucătorilor pentru ca visul promovării să devină realitate, iar la sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună de această performanță.

Pentru că respectăm opinia suporterilor și suntem convinși că aceștia reprezintă un factor extrem de important în dezvoltarea clubului, vor fi organizate întâlniri saptamanale cu președintele clubului pentru a vă asculta opiniile și pentru a găsi împreună idei ce pot fi implementate în cadrul activității echipei ACS Foresta Suceava. Prima intâlnirea va avea loc miercuri, de la ora 16:00, la Stadionul Areni”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a clubului Foresta Suceava. 
Mai nouă Mai veche