Știai că acum îți poți cumpăra un apartament și să plătești în criptomonede? Iată de unde și ce avantaje îți poate oferi o astfel de investiție!



Ultimii ani au reprezentat o provocare pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care cu toții am încercat să găsim cele mai bune și mai avantajoase metode de economisire. Unii ne-am deschis conturi de economii, alții ne-am preschimbat banii în valută, iar o bună parte dintre noi am ales să ne punem încrederea în criptomonede. Pe de altă parte, deși pe termen mediu și lung ultima variantă este probabil și cea mai profitabilă, în momentul achiziției unui bun mai costisitor, precum o locuință de exemplu, tot pentru ea, opțiunile sunt și cele mai limitate.

Cine caută însă, găsește și soluții, deoarece există și apartamente, precum cele care fac parte din complexul imobiliar Sivco Residence, care pot fi cumpărate cu criptomonede Bitcoin.

La ora actuală, Sivco Residence este singurul complex imobiliar din regiunea Moldovei unde poți să plătești în criptomonede. Astfel, dacă ești în căutarea unui apartament cu două camere Iași pentru a-ți începe în sfârșit viața independentă, de adult, sau dacă vrei o locuință de familie spațioasă, cu trei camere, și să plătești în monede Bitcoin, Sivco Residence este soluție ideală.

Care sunt avantajele achiziției unui apartament în Sivco Residence?

Ca structură, Sivco Residence este un complex imobiliar format din 69 de apartamente de câte două sau trei camere, cu o compartimentare foarte practică și cu finisaje moderne, de înaltă calitate.

Pentru raportul foarte bun calitate / preț al apartamentelor sale, un bloc întreg din Sivco Residence a fost vândut deja în întregime, iar 35% din apartamentele altuia și-au găsit deja proprietarul încă de la roșu.

O parte din clienți au ales aceste apartamente pentru a le transforma într-o sursă de venit pasiv închiriându-le, întrucât prețul unei chirii lunare pentru un apartament de două camere din acest complex este cuprins între 300 și 350 de euro pe lună, iar cealaltă parte pentru a locui acolo datorită poziționării sale excelente față de oraș și de toate punctele sale de interes.

Sivco Residence se află la marginea municipiului Iași, la adresa șoseaua Voinești nr. 58A și beneficiază de un acces facil către zona Nicolina Belvedere - Platoul însorit. De la acest complex și până în centrul orașului Iași poți ajunge în doar câteva minute cu mașina personală, sau luând de la stația de autobuz care se află la doar 350 m distanță de el, un mijloc de transport în comun.

Din punct de vedere al poziționării, Sivco Residence bifează toate lucrurile pe care și le-ar putea dori un locatar vizionar, cu o gândire modernă. În primul rând, pentru persoanele care lucrează, Sivco Residence poate fi o locuință foarte avantajoasă pentru că se află foarte aproape de parcurile industriale 1 și 2 unde se preconizează că în viitorul apropiat se vor crea mii de locuri de muncă. Pe de altă parte, pentru părinții cu copii, Sivco Residence este o alegere la fel de bună datorită spațiilor sale verzi de care dispune, numărului mare de școli, creșe și grădinițe situate pe o rază de doar 1-3 km, precum și faptului că accesul în complex este perfect securizat, astfel încât părinții pot permite celor mici să se joace în voie, fără a le fi teamă pentru siguranța puilor lor.

Mai putem adăuga de asemenea că Sivco Residence este un complex ideal și pentru cei cărora le place să aibă toate magazinele de care au nevoie la doar o aruncătură de băț de casa lor, astfel încât să nu piardă timp în trafic până ajung unde își doresc să facă cumpărături sau doar să-și petreacă o după amiază liniștită.

La 400 m față de Sivco Residence se află un supermarket Profi, precum și unul La Doi Pași, apoi, în construcție deocamdată, există un hypermarket Kaufland la doar 600 m depărtare. Până la Iulius Mall - Family market de la Sivco Residence nu trebuie să mergi decât 1.1 km, iar până la Palas Mall, cel mai mare centru comercial din regiunea Moldovei, ai de parcurs 4.5 km.

În concluzie, indiferent dacă vrei să plătești în lei, euro sau criptomonede, indiferent dacă îl preferi ca investiție sau ca locuință, dacă trăiești singur sau împreună cu familia, Sivco Residence este cea mai bună soluție pentru tine în ceea ce privește traiul confortabil, în colectivitate, într-un loc convenabil.
Mai nouă Mai veche