Un tânăr cu permisul suspendat s-a speriat când a văzut mașina de poliție și a intrat pe o stradă cu accesul interzis, la Gura Humorului

Sâmbătă, 12 martie 2022, la ora 22.30, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului a observat în zona Filatura faptul că un autoturism care circula dinspre Suceava la vederea organelor de poliție a virat dreapta și a mers pe strada Bogdăneasa.

Polițiștii s-au deplasat pe strada Cetății, iar în zona cimitirului au procedat la oprirea autoturismului Volkswagen Touran care a circulat pe un sector de drum la începutul căruia se afla un indicator cu accesul interzis. La volanul autoturismului a fost identificat Andrei B., de 22 de ani, din Gura Humorului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției române s-a stabilit faptul că cel în cauză are dreptul de a conduce cu restricții, suspendat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Mai nouă Mai veche