Bărbat beat care a căzut de pe bicicletă, salvat după ce a fost găsit de un copil, la Dornești

Duminică, 17 aprilie 2022, la ora 20.34, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu privire la faptul că un bărbat s-a rănit după ce a căzut de pe bicicletă.

În urma cercetărilor polițiștii au constatat că în jurul orelor 20.20, Ionel B. se deplasa pe o bicicletă pe un drum comuna neclasificat comuna Dornești, județul Suceava. Din cauza stării avansate de ebrietate, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, nereușind să se mai ridice. Un copil minor l-a observat pe acesta și s-a deplasat la domiciliul său, informând-o pe mama sa. În acest context, femeia a apelat 112 solicitând un echipaj medical pentru a-i acorda victimei îngrijiri medicale.

În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, a rezultat faptul că acesta nu a fost victima unui eveniment rutier.

Cu ocazia deplasării la fața locului a echipajului de ambulanță, bărbatul a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Diagnosticul oferit de serviciul medical a fost de „intoxicație etanolică”, bărbatul nesuferind alte leziuni în urma impactului cu solul.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche