Bărbat cu permisul suspendat care a fost prins de radar cu 100 km/h, urmărit de polițiști pe străzile din Suceava

Duminică, 17 aprilie 2022, la ora 19.55, patrula din cadrul Poliţiei municipiului Suceava - Biroul Rutier, fiind de serviciu de controlul şi supravegherea traficului rutier pe bulevardul Academician Vasile Grecu, a înregistrat cu aparatul radar montat pe autospeciala de poliție autoturismul Ford care circula cu viteza de 100 km/h în zonă cu limitare 50 km/h, având direcția de deplasare dinspre Șcheia către Obcini.

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului Ford și-a continuat deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului până în parcarea magazinului Lidl Obcini, unde conducătorul auto a coborât din autoturism fiind interceptat și legitimat.

Conducătorul auto a relatat faptul că nu are documentele personale asupra sa, iar permisul de conducere este suspendat. Acesta a mai declarat că a mai fost depistat conducând autovehicule pe drumurile publice fiind în perioada de suspendare, fapt confirmat și din verificare în bazele de date.

După verificarea datelor de stare civilă în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului este Vasile M., domiciliat în Șcheia, județul Suceava.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afişat fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche