Buletin de presă, 21 aprilie 2022 - IPJ Suceava


Dosare penale la regimul rutier

La data de 20.04.2022, orele 14:35, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe DC40 din localitatea Românești, autoturismul condus de o femeie din comuna Grănicești.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, femeia din comuna Grănicești nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 20.04.2022, orele 17:25, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Siret a oprit pentru control pe raza localității Negostina, autoturismul condus de un localnic.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din localitatea Negostina nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 21.04.2022, în jurul orelor 00:40, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”,ce va fi soluționat procedural.


În data de 21.04.2022, în jurul orelor 00.05, o patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 178A din localitatea Pârteștii de Jos, autoturismul condus de un localnic de 20 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificăreilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”,ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche