Buletin de presă, 11 aprilie 2022 - IPJ Suceava

Dosar penal la regimul rutier

La 10.04.2022, ora 12:00, Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe raza comunei Fântânele, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorii auto, un localnic de 61 de ani și un bărbat de 32 de ani din comuna Volovăț.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani avea atât I.T.P.-ul cât și polița R.C.A. expirate.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 32 de ani și de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 61 de ani, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.