Femeie din Burdujeni bătută de partenerul beat. Polițiștii au emis ordin de protecție pe cinci zile și au întocmit dosar penal pentru violență în familie

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, la ora 21:12, Secția Urbană de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin ofițerul de serviciu de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de concubin.

La fața locului, lucrătorii de politie au identificat apelanta, precum și doi copii minori, cu vâîrste de 5 ani și de 1 an și 8 luni.

Apelanta a relatat verbal faptul că pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, concubinul a provocat scandal, a lovit cu pumnul într-un perete din locuință, provocându-i distrugeri, apoi a lovit-o cu palmele în zona capului, apoi peste corp, respectiv în zona spatelui, fiindu-i provocate suferințe fizice, precum și echimoze.

La scurt timp a fost identificat și suspectul, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de femeie a rezultat faptul că în cauză există risc iminent și femeia dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva concubinului, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu din 16 aprilie 2022, pe o perioada de 5 zile (120 ore), începănd cu ora 23.30.

Femeia a depus plângere penală împotriva concubinului, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Compartimentului de Proximitate pentru săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

A fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava în vederea transportarii femeii la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării de investigații medicale amănunțite.
Mai nouă Mai veche