FOTO Copiii de la Casa de tip familial „Universul Copiilor”, sărbători mai frumoase cu ajutorul polițiștilor de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au organizat o acțiune umanitară pentru copiii de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” din Rădăuți.

Toți știm cât de mult înseamnă pentru un copil să își petreacă sărbătorile în familie, însă din păcate pentru unii dintre ei acest lucru nu este posibil.

Pornind de la motto-ul ,,Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta”, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au organizat o activitate umanitară, oferindu-le cadouri copiilor de la Casa de tip familial ,,Universul Copiilor”, din municipiul Rădăuți.

Din dorința de a aduce un zâmbet pe chipurile acestor copii, polițiștii de frontieră au oferit îmbrăcăminte, obiecte de uz personal, dulciuri și fructe.

De asemenea, polițiștii de frontieră noștri au contribuit la achiziționarea unui miel, ouă și pască, produse necesare pentru masa tradițională de Sfintele Sărbători Pascale.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.