Tragedie la Dolhasca! Un bărbat a murit după ce mâneca hainei i s-a agățat în șișcornița cu care toca strujeni

Marți, 19 aprilie 2022, la ora 20.55, Poliţia oraşului Dolhasca a fost sesizată prin 112 despre faptul că Mihai Ioan B., de 61 de ani, din orașul Dolhasca, și-a prins mâna într-un aparat de tocat coceni (sâșcă electrică), iar în prezent acesta este inconștient.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orei 20.00, bărbatul, în timp ce toca coceni la un aparat tip șașcă electrică, i-a fost prinsă mâneca de la haina pe care acesta o purta, ocazie cu care aceasta i s-a înfășurat în jurul gâtului prinzându-l pe acesta, urmare acestui fapt persoana vătămată asfixiindu-se.

Soția acestuia l-a descoperit în jurul orelor 20:50, ocazie cu care a apelat 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul bărbatului.

Până la ajungerea echipajului medical la fața locului, soția i-a tăiat mâneca înfășurată în jurul gâtului. Persoana decedată prezenta în jurul gâtului urme de asfixiere.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală, urmând a se efectua necropsia pentru stabilirea tuturor condițiilor urmare a cărora a survenit decesul.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche