Microbuz în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Norvegia, depistat de poliţiştii de frontieră la Rădăuți

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au depistat un microbuz marca Mercedes-Benz, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Norvegia.

La 14 aprilie 2022, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 09.40, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe raza municipiului Rădăuți, județul Suceava, un microbuz condus de un cetăţean român.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că autovehiculul, fabricat în anul 2015, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile norvegiene din luna martie a acestui an.

La verificări, proprietarul microbuzului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se afla în atenţia autorităţilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 100.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.
Mai nouă Mai veche