Un bărbat și-a pus capăt zilelor în casa fiului său din Frătăuții Vechi

Luni, 25 aprilie 2022, la ora 16.22, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în podul casei pe raza comunei Frătăuții Vechi.

La locul indicat a fost găsită victima, un bărbat de 66 de ani, din localitate. La fața locului se afla un echipaj SMURD care a constatat decesul persoanei. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că de mai mulți ani victima avea probleme de sănătate de natură psihică și trebuia să urmeze tratament specific bolii, însă în ultima perioadă nu a mai urmat acest tratament fapt pentru care problemele de sănătate s-au agravat.

Luni, în jurul 14.00, profitând de neatenția membrilor de familie cu care locuiește, bărbatul a plecat cu bicicleta fără a anunța pe nimeni. După un timp, membrii familiei i-au sesizat dispariția, motiv pentru care s-au alertat și au început să-l caute. În jurul orei 16.20, bărbatul a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă de lemn, în podul unui imobil aflat în construcție pe raza comunei Frătăuții Vechi, care aparține unui fiu al acestuia. Bărbatul a pătruns în acel imobil având cheia de la ușa de acces, a încuiat ușa din interior lăsând cheia, a urcat în podul imobilului, s-a spânzurat cu o funie de o grindă a acoperișului, utilizând pentru urcare o scară metalică de mici dimensiuni. În afară de urmele specifice spânzurării în zona gâtului, cadavrul nu prezenta alte urme vizibile de violență.

S-a dispus prin ordonanță efectuare necropsiei cadavrului, acesta fiind transportat la morga Spitalului Rădăuți.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.
Mai nouă Mai veche