Tânără bătută cu pumnii și picioarele de soțul beat, la Voitinel. Polițiștii i-au întocmit dosar și l-au evacut pentru cinci zile din locuință

Luni, 25 aprilie 2022, la ora 10:42, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin intermediul 112 de către o tânără de 32 de ani, din comuna Voitinel, județul Suceava, cu privire la faptul că a fost lovită de soț.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că apelanta locuiește împreună cu un bărbat de 33 de ani, concubinul său. Luni, în jurul orei 10.30, între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul lovind-o pe femeie cu pumnii în zona capului și a spatelui.

Agresiunea s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul lovind victima cu pumnii și picioarele în zona capului și a spatelui, provocându-i acesteia doar suferințe fizice. Victima a precizat faptul că nu a suferit leziuni și nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Cu ocazia deplasării la fața locului, agresorul a fost identificat la locuința de domiciliu, în timp ce victima se afla în vecinătatea locuinței. Ambii concubini au fost conduși la sediul Postului de poliție Vicovu de Jos pentru continuarea cercetărilor. S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului constatând că există risc iminent pentru victimă, împotriva bărbatului fiind emis ordin de protecție provizoriupe o perioadă de cinci zile, până la data de 30 aprilie 2022, fiind obligat să părăsească temporar locuința comună din comuna Voitinel și să păstreze o distanță minimă de o sută metri față de concubina sa și față de imobilul de domiciliu.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche