USR Suceava anunță declanșarea procedurilor pentru demiterea primarului Ion Lungu prin referendum

Organizația municipală Suceava a partidului USR a anunțat, luni, 18 aprilie 2022, declanșarea procedurilor pentru demiterea prin referendum a primarului municipiului Suceava, Ion Lungu. 

„După o îndelungă chibzuință, consultând opiniile societății civile, filiala municipală USR Suceava a decis începerea demersurilor pentru demiterea prin referendum a primarului Sucevei, Ion Lungu. Modul refractar, lipsit de transparență și flexibilitate în care conduce destinele orașului ne obligă să începem un demers formal de contracarare a acestor practici totalitare. Sfidătoarea roată panoramica, în condițiile în care Suceava este murdară, învechită și prost gospodărită este picatura care a umplut paharul nemulțumirilor noastre și ale sucevenilor. Cei 18 ani de mandat al primarului Lungu, ani în care Suceava a ratat șansa să devină un oraș cochet, curat si modern ne obligă să spunem: Opriți-l pe Ion Lungu! Suceava s-a săturat de o administrație locală neperformantă, lipsită de transparență și incapabilă de schimbare în folosul oamenilor!
În câteva zile veți avea ocazia să semnați pentru inițierea procedurilor de demitere a primarului care ține Suceava în alt secol. Invităm lângă noi toate forțele politice și independente să semneze pentru trecerea Sucevei în secolul XXI”
, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a USR Suceava. 
Mai nouă Mai veche