VIDEO Foresta Suceava - Bucovina Rădăuți: 5-0

Foresta Suceava a câștigat sâmbătă, 2 aprilie, pe Stadionul Areni din municipiul Suceava, cu 5-0, partida disputată cu Bucovina Rădăuți în prima etapă a play-off-ului Seriei I a Ligii a III-a la fotbal, ediția 2021/2022.

Galben-verzii veneau după un început slab de sezon, cu două înfrângeri din trei meciuri, pe fondul situației tensionate generată de conflicul dintre președintele Andrei Ciutac și antrenorul Ionuț Moșteanu, înlocuit pe banca tehnică de sârbul Ivan Gvozdenovic.

Cei aproximativ șase sute de suporteri prezenți în tribunele Stadionului Areni care au înfruntat frigul și pe alocuri picăturile de ploaie au asistat la o primă repriză fără prea multe evenimente.

După revenirea de la vestiare, Foresta a fost echipa mai ofensivă și a deschis scorul în minutul 51, când Novac centrează perfect pentru Marian Ilie care pune latul și înscrie din marginea careului de șase metri. Același Novac înscrie pentru 2-0 în minutul 76, la o fază la care oaspeții au cerut offside.

După doar două minute scorul devine 3-0. Mingea ajunge din patru pase în careul oaspeților și Odoh Chicka înscrie în colțul scurt.

Pe finalul partidei, galben-verzii au profitat din plin de debandada din defensiva rădăuțenilor. O pasă neglijentă a lui Merticariu este interceptată de Bulat care inițiază contratacul pasându-i lui Popovici, acesta trimite mai departe la Marian Ilie care îl vede avansând în dreapta pe Iosif Netbai. Decarul Forestei în driblează pe Coajă în careu și înscrie cu un șut spectaculos în colțul lung.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90+2. Dorobanțu execută un corner din zona în care se aflau cei aproximatic 20 de suporteri au oaspeților. Trofan se înalță peste apărarea Bucovinei și înscrie cu o lovitură de cap.

Scor final 5-0 și Foresta Suceava se apropie la trei puncte de Dante Botoșani, liderul seriei, care a încheiat 0-0 partida disputată cu Hușana Huși pe stadionul din Bucecea. 


Rezultatele primei etape din play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, ediția 2021/2022:

Dante Botoșani - Hușana Huși: 0-0

Clasament play-off Liga 3, Seria 1, Etapa I:


ECHIPAJVEÎGmGpGdPts
1DANTE BOTOȘANI101000041
2FORESTA SUCEAVA110050538
3HUȘANA HUȘI101000029
4BUCOVINA RĂDĂUȚI100105-528
Mai nouă Mai veche