Aplicaţia care te ajută să găseşti profesioniştii pentru orice serviciu de beauty de care ai nevoie

 

Aspectul bine îngrijit exprimă de cele mai multe ori grija faţă de sine, încredere şi siguranță faţă de propria persoană, cât şi respect faţă de cei din jur cu care interacţionăm.

Un astfel de aspect însă nu presupune doar cele mai în vogă ţinute, cât un păr curat şi aranjat, unghii îngrijite sau chiar o barbă bine conturată. În ziua de astăzi, pentru a arăta impecabil apelăm la serviciile unui profesionist din domeniul beauty însă, de cele mai multe ori, modalitatea prin care trebuie făcută o programare determină amânarea acestor activităţi. De obicei, atunci când îţi doreşti o programare, trebuie fie să îţi găseşti timp în program pentru a suna la salon, fie să deranjezi profesionistul în timpul său liber.

Oricum ar fi, niciuna din cele două variante nu sunt potrivite astfel că, poate cel mai uşor ar fi să îţi faci o programare chiar din confortul patului, indiferent de zi sau oră. Aplicaţiile de programări online oferă întocmai această posibilitate şi fac totul să fie mult mai uşor dat fiind că poţi vizualiza într-un singur loc toate serviciile de beauty de care ai nevoie.

MERO este prima aplicaţie de programări online din România, ce în prezent are o comunitate impresionantă de 1.200 de profesioniști din domeniul beauty. Şi, pentru că este foarte important să faci cele mai potrivite alegeri pentru tine atunci când vine vorba despre aspect, în cadrul aplicaţiei vei regăsi 300.000 de recenzii verificate, din partea clienţilor, pentru ca aşteptările tale să fie împlinite.

Serviciile de beauty de care poţi beneficia cu ajutorul aplicaţiei MERO

  • Coafor şi hair styling
  • Frizerie şi barbershop
  • Unghii cu gel
  • Makeup şi beauty
  • Extensii gene
  • Micropigmentare

Cum funcţionează aplicaţiile de programări online?

Programările se efectuează foarte simplu şi rapid atunci când utilizezi o astfel de aplicaţie. Tot ce trebuie să faci este să selectezi locaţia în care te afli pentru a detecta care sunt profesioniştii din apropiere, apoi serviciile de care doreşti să beneficiezi. Fiecare specialist din domeniul beauty are afişat programul disponibil pentru ca tu să alegi ce ţi se potriveşte. În ziua programării vei primi un mesaj pe telefon şi o notificare prin intermediul aplicaţiei cu toate datele astfel încât să poţi ajunge la timp la programare şi să te bucuri de un moment de răsfăţ.

Intă acum pe MERO şi descoperă cele mai bune saloane din Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi din multe alte oraşe.

Mai nouă Mai veche