Gestionează programul angajaților din mai multe locații cu un soft pontaj



O companie cu un număr ridicat de angajați poate beneficia semnificativ de utilizarea unui soft pontaj, inclus într-un program HR. Mai ales când oamenii își desfășoară activitatea în format hybrid sau din mai multe puncte de lucru, centralizarea datelor de prezență se poate realiza cu ușurință cu ajutorul tehnologiei. În acest fel, se asigură un flux optimizat al activității departamentului de resurse umane și posibilitatea apariției unor erori umane este redusă semnificativ.

Colectarea rapidă a datelor de prezență cu un soft pontaj

Extragerea și importul informațiilor privind zilele și ore lucrate de angajați, și transmiterea lor într-o aplicație de salarizare pot fi realizate printr-un soft pontaj, disponibil printre funcționalitățile unui program HR. Procedura economisește mult timp în comparație cu introducerea manuală a acestor date și asigură o acuratețe mai mare a informațiilor.

Pe lângă gestionarea programului de lucru zilnic al angajaților, este important să vizualizezi întârzierile și absențele acestora cu un soft pontaj. Problemele legate de prezență pot fi costisitoare prin pierderea productivității și eventual pierderea unor clienți din cauza întârzierilor repetate ale finalizării unor proiecte. De aceea, cu un program HR poți înțelege ce angajați au probleme de prezență și totodată te poate ajuta să identifici un tipar de absențe, cauzat de probleme de sănătate într-o anumită perioadă a anului. Prin urmare, vei putea planifica activitatea oamenilor direct din interfața unui soft pontaj, ținând cont de toate aspectele necesare.

Stabilește programul salariaților din organizația ta

Cu un soft pontaj, poți atribui fiecărui angajat un program de lucru conform specificului activității sale, iar dacă vor exista excepții, precum ore suplimentare sau absențe, acestea pot fi adăugate ulterior. Pentru a beneficia de această opțiune, asigură-te că atunci când alegi un program HR are inclus un soft pontaj. Totodată, cu ajutorului soluției digitale pot fi transferați angajații pentru o anumită perioadă specifică sau permanent, pe un alt program de lucru, conform cu nevoile companiei de moment.

Program HR cu utilitate multiplă pentru companie

Un soft pontaj îți poate oferi o imagine clară în legătura cu planificarea concediilor, pentru a asigura fluxul de muncă pentru viitoarea perioadă. De asemenea, poate fi integrat cu ușurință cu aplicații de salarizare, pentru a realiza calculul de salarii într-un mod optimizat.

În contextul muncii de tip remote sau hybrid, este important să poți accesa date importante despre angajați, lucru posibil dintr-un program HR. În plus, securitatea informațiilor este sporită cu ajutorul acestuia și crește productivitatea specialiștilor HR, care se pot organiza mai eficient. De aceea, companiile din diverse industrii aleg digitalizarea operațiunilor administrative, astfel încât să îndrepte cea mai mare parte din timpul de lucru înspre activități care dezvoltă compania și generează profit. Un program HR complex, ce are în componență un soft pontaj reprezintă o prioritate în drumul spre eficientizarea activății profesionale.

Înainte de a alege un program HR pentru a fi implementat în cadrul organizației, înțelegerea modului în care sistemul funcționează te poate ajuta să te asiguri că este cel potrivit pentru compania ta. Identifică cele mai importante nevoi ale business-ului tău, dar și particularitățile lui, înainte de a lua o decizie.

Încearcă un program HR de la UCMS by AROBS

Îți dorești să beneficiezi de un soft pontaj, sau de un program HR cu funcționalități multiple? Atunci descoperă soluțiile software de la UCMS by AROBS, o companie inovatoare de pe piața din România, cu o experiență de peste 25 de ani. Specialiștii din cadrul UCMS by AROBS îți pot prezenta aplicația True HR, în care se regăsesc 19 module distincte, concepute pentru: administrare de personal, pontaj, recrutare, onboarding, sesiuni de training, cererile angajaților și multe altele. Ia legătură cu reprezentanții companiei printr-un mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

 

Mai nouă Mai veche