Bărbat mort sub tractorul cu care s-a răsturnat, la Poiana Negrii

Miercuri, 4 mai 2022, la ora 15:13, Secția de Poliție Rurală Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că un tractor s-a răsturnat pe o persoană, în localitatea Poiana Negrii.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că accidentul s-a produs în afara drumului public, pe un teren viran aparținând lui Alexandru C., loc în care a fost identificat răsturnat tractorul agricol sub care era prins corpul lui Ilie U., de 42 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.

În urma investigațiilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că proprietarul tractorului transporta cu o remorca atașată tractorului resturi din lemn provenite de la un gard pe care îl moderniza, iar la un moment dat, într-o pantă, din cauza terenului alunecos a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul a fost prins sub atelajul răsturnat, fiindu-i provocate leziuni incompatibile cu viața.

Personalul medical deplasat la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, în urma cărora a fost constatat decesul victimei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.