Femeie călcată de o căruță pe un drum forestier din Voitinel

Miercuri, 4 mai 2022, la ora 15:41, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost călcată de căruță și are piciorul rupt, pe raza localității Voitinel.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la ora 15.30, Brîndușa F., de 55 de ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea un atelaj hipo tras de un cal, din exteriorul vehiculului și deplasându-se pe jos pe lângă animalul de tracțiune, circulând pe un drum forestier închis circulației publice din fondul forestier național al Ocolului Silvic Marginea, pe raza localității Voitinel, la un moment dat s-a împiedicat de o denivelare a terenului și a căzut, împrejurări în care roata dreapta față a atelajului i-a trecut peste piciorul stâng, producându-i leziuni la gamba stângă.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care a preluat victima și a condus-o la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Victima a fost diagnosticată preliminar cu „traumatism gambă stângă”. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche