Bursa Locurilor de Muncă, vineri, la Iulius Mall Suceava. Evenimente similare au loc la Fălticeni, Rădăuți și Gura Humorului

AJOFM Suceava organizează vineri, 20 mai 2022, la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, începând cu ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va începe în aceeași zi, de la ora 9:00, la Punctul de Lucru din Fălticeni, de la ora 9.00 la Casa Germană din Rădăuți și la ora 10:00 la Casa Culturii din Gura Humorului.

În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi organizate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs, viitori absolvenți ai promoției 2022, persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina sau din alte state terțe. 

De asemenea, cei interesați se vor putea înscrie la cursuri de formare profesională, vor putea solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European prin rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare europene EURES, sau vor primi informații cu privire la antreprenoriatul social local și noutățile legislative din economia socială.
Mai nouă Mai veche