Depistat fără permis de conducere la volanul unei mașini, la Vicovu de Jos

Miercuri, 18 mai 2022, la ora 03:30, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 2H de pe raza comunei Vicovu de Jos, a efectuat semnale regulamentare de oprire autovehiculului Skoda Fabia, întrucât existau informații conform cărora conducătorul autoturismului în cauză nu posedă permis de conducere.

Conducătorul auto s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire și a oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile. Lucrătorii de poliție și-au declinat calitatea, ocazie cu care la volanul autovehiculului a fost identificat Ciprian I.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu ocazia verificării autoturismului s-a constat faptul că acesta are polița RCA obligatorie expirată, fiind sancționat contravențional.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche