Distribuitor de produse lacatate, rănit la cap după ce a căzut de pe rampa unui magazin, la Rădăuți

Luni, 30 mai 2022, la ora 17:25, autoritățile au fost sesizate de către Spitalul Rădăuți despre faptul că la compartimentul de primire urgențe a fost adus un bărbat de 32 de ani, care a declarat că a avut un accident de muncă. Victima este angajată la un producător de lactate din Horodnic de Jos, în funcția de agent de vânzări.

Luni, în jurul orelor 13.40, tânărul efectua activități de aprovizionare cu produse lactate a magazinului din municipiul Rădăuți, prin zona din spate. În timp ce intenționa să introducă o ladă cu produse lactate în interiorul depozitului, aflându-se pe o rampă betonată care nu era prevăzută cu balustradă, pe care se face accesul în zona de aprovizionare a magazinului, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 0,9 metri, pe sol, lovindu-se la nivelul capului.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticată preliminar cu „plagă parieto-occipitală”, ulterior tânărul fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Administratorului societății i s-a adus la cunoștință despre obligativitatea sesizării ITM Suceava despre producerea evenimentului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche