Două tinere prinse la furat cu sacoșa în magazinul Profi din Obcini

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, la ora 15.06, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că la magazinul Profi situat pe strada Bistriței din municipiu Suceava niște persoane au furat din magazin.

În camera destinată personalului din cadrul magazinului au fost identificate angajatele care au relatat faptul că incinta magazinului unde își desfășoară activitatea au intrat la un moment dat două persoane de sex feminin care s-au deplasat in interiorul magazinului. Pe holul de la intrarea în magazin a fost identificate Gabriela F., de 16 ani, și Gabriela T., de 19 ani, ambele din municipiul Suceava, care au relatat că au intrat în magazin cu intenția de a sustrage mai multe bunuri.

Acestea au relatat că după ce au intrat în magazin au început să pună mai multe produse alimentare și consumabile intr-o sacoșă din material textil care nu aparține magazinului, iar în momentul în care au observat că au fost surprinse de către angajatele magazinului au început să pună la loc în grabă produsele din sacoșă.

Persoanele în cauză nu au trecut cu niciun produs de linia caselor de marcat.

Cele două suspecte au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor. A fost întocmit dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt”.

1 Comentarii

  1. Mamă mamă mamă și eu de fiecare dată vin cu sacoșa de-acasă la Profi pun în ea și plătesc la casă. Înseamnă că și pe mine dacă mă prinde în interiorul magazinului îmi face dosar penal

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche