Femeie în stare de ebrietate care a încercat să urce într-un autobuz ușile închise, rănită la cap în stația TPL Curcubeu din cartierul George Enescu

Luni, 30 mai 2022, la ora 18:30, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetări a rezultat că o femeie de 51 de ani, aflată în stare vădită de ebrietate, în timp ce se deplasa pe trotuarul din zona stației de autobuz ,,Curcubeu”, pe sensul de deplasare dinspre ,,Nordic” spre ,,Mobilă”, având intenția să se urce într-un mijloc de transport în comun care se afla în stație cu ușa închisă și al cărui conducător auto se asigura pentru a se pune în mișcare, s-a dezechilibrat și a căzut, suferind leziuni corporale ușoare. 

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde a fost diagnosticată cu ,,traumatism cranio-cerebral fără pierderea conștiinței, plagă occipitală și abces mandibular”.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost de asemenea testată, fiind indicată prezența alcoolului, însă nu s-a reușit testarea pentru că nu a putut sufla suficient.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche