FOTO O tânără din Suceava se plimba cu un Mercedes furat din Olanda. Mașina a fost confiscată de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au depistat un autoturism de lux marca Mercedes-Benz, în valoare de 175.000 lei, care figura ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de Olanda.

În data de 24 mai 2022, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 18.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat într-o parcare de pe raza municipiului Suceava un autoturism marca Mercedes-Benz. Acesta aparţinea unei persoane de sex feminin, cetăţean român, în vârstă de 33 ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2016, figurează ca fiind furat, alertă introdusă de către autoritățile olandeze din data de 14 februarie 2022.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 175.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.