O tânără intrată în depresie după despărțirea de iubit s-a aruncat de pe podul de la Dornești

La 16 mai 2022, la ora 17.40, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană s-a aruncat de pe pod pe pietrișul de lângă apă, la Dornești.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre o tânără care locuiește în comuna Dornești.  De o scurtă perioadă de timp, tânăra avea o relație de prietenie cu un anume Dan I. din comuna Frătăuții Vechi.

De câteva zile, din cauza unor neînțelegeri, tânăra a decis să încheie relația cu respectivul, motiv pentru care a avut numeroase conflicte verbale cu acesta.

Din această cauză, pe fondul unei stări de depresie, luni, la ora 17.25, tânăra a plecat spre podul din comuna Dornești care traversează râul Suceava și s-a aruncat căzând pe pietrișul de pe marginea râului Suceava, provocându-și leziuni minore la nivelul membrelor inferioare și la nivelul feței.

La momentul deplasării echipajelor de pompieri și SMURD la fața locului, tânăra era conștientă, aceasta acuzând dureri la nivelul membrelor inferioare și a feței, fiind ulterior transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, urmând a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche