Paradă multiculturală organizată de Școala Gimnazială Milișăuți de Ziua Europei

Școala Gimnazială Milișăuți organizează o competiție cu ocazia Zilei Europei. Aflată la ediția a IV-a, Parada Multiculturală se va desfășura luni, 9 mai 2022, de la ora 11:00, la Casa de Cultură Milișăuți, sub forma unui concurs între clasele gimnaziale, premiul cel mare fiind o excursie.

În urma unei trageri la sorți, elevii au sarcina de a reprezenta pe scenă specificul cultural al unor țări europene, cum ar fi Germania, Franța, Polonia, Olanda, Spania ș.a. 

Sprijiniți de diriginți, concurenții au pregătit momente diverse, de la dansuri tradiționale, piese de teatru, până la demonstrații de limbă, momente amuzante, dar și emoționante. Părinții sprijină și ei acest proiect, Asociația Părinților premiind echipele de pe locurile al II-lea și al III-lea. 

Parada țărilor europene va porni de la Școala Gimnazială Milișăuți și Bădeuți, la ora 10:50, va traversa centrul orașului, după care se va opri la Casa de Cultură a orașului Milișăuți, unde va avea loc competiția, începând cu ora 11:00, la aceasta participând aproximativ 200 de elevi, 20 de cadre didactice, invitați surpriză și mulți părinți.
Mai nouă Mai veche