Șeful Jandarmeriei Suceava, ședință foto cu un politician inculpat penal

Șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, generalul de brigadă Ionel Postelnicu, a făcut o ședință foto cu politician inculpat penal, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Militarul s-a fotografiat cu prim-vicepreședintele PNL Suceava, Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava. Liberalul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Dosarul vizează întocmirea unor documente false pentru ca firme de maxi-taxi să desfășoare ilegal transport public în municipiul Suceava.

La ședința foto a participat și managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Alexandru Calancea.

Pretext pentru organizarea ședinței foto a fost o acțiune de donare de sânge la care însă au participat doar cele trei persoane menționate: politicianul judecat pentru fals în înscrisuri oficiale, șeful Jandarmeriei și șeful Spitalului.
Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche