Tânăr șofer din Suceava, mort într-un accident rutier în Bistrița-Năsăud. O fată de 19 ani a fost grav rănită

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânărul decedat conducea maşina care s-a răsturnat după ce a lovit un podeţ, iar fata este din Oradea.

Șoferul, Natty Drăgoi, de 23 de ani, era din Suceava și studia la Universitatea Emanuel din Oradea. Tânărul este fiul lui Daniel Drăgoi, fostul șef al Sistemului de Gospodărire al Apelor Suceava. 

Tânăra de 19 ani era pasageră și era din Oradea. 

„La data de 8 mai, în jurul orei 3,40, în urma unui apel 112, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident de circulaţie în Reteag. La locul evenimentului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa pe Drumul Naţional 17, prin Reteag, pe direcţia Beclean către Dej, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un podeţ, răsturnându-se. În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea", a transmis IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.