Tribunalul Suceava a confirmat mandatul de arestare preventivă în lipsă emis față de Tiberius Vatamaniuc

Judecătorii Tribunalului Suceava au respins contestația făcută de Tiberius Vatamaniuc, din Sucevița, față de decizia Judecătoriei Rădăuți privind mandatul de arestare preventivă în lipsă emis pe numele lui.

Sentința este definitivă, iar bărbatul a fost dat în urmărire. 
 
Tiberius Vatamaniuc este anchetat pentru conducerea unui vehicul sub influența bătuturilor alcoolice după un scandal care a avut loc la 25 aprilie, la Sucevița. 

În acea noapte, Vatamaniuc a fost atacat în curtea locuinței sale de Dionisie Rotar și Adrian Ilie Mihalescu. Ulterior, cei doi au plecat cu mașina spre Marginea, iar Vatamaniuc a plecat și el cu mașina în aceeași direcție. Cele două mașini au fost observate și urmărite de un echipaj de poliție.

Mașina lui Vtamaniuc s-a izbit în poarta unui localnic, iar mașina în care se aflau Rotar și Mihalescu a lovit un copac și a căzut sub podul peste pârâul Sucevița. În urma impactului, Adrian Ilie Mihalescu a murit pe loc, iar Dionisie Rotar este în stare gravă la spital.

Vatamaniuc a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice din care a rezultat că avea 1,97 g/l alcool în sânge.
Mai nouă Mai veche