VIDEO Culpă comună stabilită de polițiști după accidentul de la Rădăuți. Impactul a fost suprins de o cameră de supraveghere

Marți, 10 aprilie 2022, la ora 11:31, Emanuel C., de 19 ani, din comuna Marginea, conducea autoturismul Audi pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, având direcția de deplasare spre comuna Marginea. Când a ajuns în dreptul unei vulcanizări de pe strada Ștefan cel Mare, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a autoturismului Volkswagen Golf condus de Samuel Dorian F., din comuna Frătăuții Vechi, care s-a angajat la efectuarea manevrei de viraj la stânga fără a se asigura corespunzător, acroșându-l în partea din față. În urma impactului, autoturismul Audi a fost proiectat în autoturismul Mercedes Benz care se afla parcat pe spațiul amenajat din fața vulcanizării.

În urma producerii accidentului, conducătorul autoturismului VW Golf a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Mun. Rădăuți unde i-a fost stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral minor, contuzie coloană cervicală”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


2 Comentarii

  1. Cum sa spuneți că cel cu Audi alb s-a angajat în depășirea autoturismului VW Golf gri cand soferul Audi-ului a depășit mașina din spatele VW-ului si a încercat sa facă depășire de coloană fara sa revină pe sensul lui de mers? Audi trebuia să revină pe sensul lui, nu sa intre cu asemenea viteză în VW. Despre ce vorbim aici? In localitate este cumva autostrada și s-a modificat între timp limitele de viteza in interiorul localităților? Si uitați-vă bine la autoturismul negru care a încetinit și a lăsat conducătorul VW-ului sa execute manevra de virare la stanga, semnalizată corespunzător. Cum poate poliția română să dea un asemenea verdict? Păi haideți să nu mai circulam regulamentar, hai sa nu mai semnalizăm, hai sa nu mai facem stânga că orice s-ar întâmpla, tot culpă comună luam... Poliția e mult prea ocupată ca sa facă dreptate cui trebuie, e mai usor sa se stabileasca inițial culpa comuna după care partile trebuie sa se taraie prin tribunale ca sa isi dovedeasca vinovăția sau nevinovăția... 🤦‍♂️

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche