VIDEO Incendiu la o gospodărie din Rădăuți. Un bătrân de 86 de ani a suferit arsuri

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit sâmbătă, 30 aprilie 2022, cu trei autospeciale de stingere, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Rădăuți. Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 03:50. 

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuințele învecinate.

Pe timpul intervenției, echipajul SAJ a acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 86 de ani, care a suferit arsuri minore. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital.

Au ars acoperișul casei de locuit și bunuri din interior, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați. Au mai ars anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Din cauza temperaturii ridicate au fost afectate și două locuințe învecinate. La prima s-au degradat aproximativ 10 metri pătrați de lambriu exterior, două ferestre și ușa de la intrare, iar la a doua locuință s-au degradat cinci ferestre.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (efect termic al curentului electric).

Incendiul a fost lichidat la ora 6:25, iar pompierii au salvat locuințele învecinate.

Mai nouă Mai veche