Bărbat beat la volan, depistat de polițiști după ce a depășit viteza legală pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc

Miercuri, 8 iunie 2022, în jurul orei 21:05, un echipaj de poliție a depistat un autoturism Skoda care a circulat pe strada Calea Transilvanei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, având direcţia de deplasare dinspre Vama spre Pojorâta, cu viteză peste limita legală. 

La volan a fost identificat Mitică P., în vârstă de 52 ani, din comuna Pojorâta. 

Cu ocazia controlului efectuat dar și din discuțiilor purtate cu conducătorul autoturismului, s-a constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost apoi condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge la interval de o oră una de cealaltă, cu respectarea prevederilor legale, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.