Bărbat din Voievodeasa în stare avansată de ebrietate care își amenința soția și copiii, internat cu forța la Psihiatrie

Miercuri, 22 iunie, la ora 21.45, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin 112 cu privire la un scandal la o familie din satul Voievodeasa, județul Suceava.

În urma cercetărilor, s-a constatat că este vorba despre un bărbat care are o relație de concubinaj cu o femeie de aproximativ 15 ani de zile, având împreună doi copii, iar în urma consumului exagerat de băuturi alcoolice de către bărbatul a avut manifestări agresive verbal, iar în trecut și-a lovit membrii familiei.

Miercuri, în jurul orelor 21:45, bărbatul a venit la domiciliu în stare avansată de ebrietate și a început să provoace scandal, amenințând membrii familiei. În momentul deplasării lucrătorilor de poliție la fața locului, bărbatul a continuat seria de amenințări la adresa membrilor familiei.

Concubina agresorului a depus plângere penală pentru amenințările adresate membrilor familiei, precizând totodată că acesta nu a comis alte fapte penale.

Având în vedere starea de ebrietate și manifestările agresive verbal ale bărbatului, s-a procedat la internarea acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Lucrătorii de poliție au început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”.
Mai nouă Mai veche