Șofer depistat beat la volan după ce a rupt oglinda unui alt autoturism, la Baia

Miercuri, 22 iunie 2022, la ora 21:35, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 despre producerea unui eveniment rutier în comuna Baia, iar unul dintre șoferi ar fi în stare de ebrietate. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că cele sesizate se confirmă. La locul indicat au fost identificate două autovehicule, un autoturismul Ford Focus care aparţine apelantei şi un autoturismul Opel Corsa care aparţine celuilalt conducător auto. Apelanta le-a declarat polițiștilor că autoturismul Opel Corsa i-a rupt oglinda laterală de la autoturismul Ford Focus. 

La volanul autoturismului Opel Corsa a fost identificat George H., de 50 de ani, din Baia, care se afla singur în autoturism.

Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul muncipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a apelantei a reieşit valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Mai nouă Mai veche