Buletin de presă, 27 iunie 2022 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 26.06.2022, în jurul orei 10.28, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 în localitatea Plopeni, un bărbat din municipiul Suceava a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat din comuna Șcheia.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto din comuna Șcheia, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 26.06.2022, orele 09:50, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Siminicea, la intersecția cu DJ 208 B, în dreptul unui imobil, un bărbat de 32 de ani din comuna Vorona a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 28 de ani din comuna Hănțești.
Din accident a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din comuna Hănțești, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La data de 26.06.2022, orele 20.30, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe raza comunei Baia, autoturismul condus de un localnic.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Baia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural


La data de 26.06.2022, orele 23:55, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Salcea a oprit pentru control pe DC 65, în localitatea Dumbrăveni, autoturismul condus de un bărbat.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, autoturismul are ITP expirat din data de 15.06.2022, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancționat contravențional și ca măsură complementară s-a reținut certificatul de înmatriculare.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto afost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.