După o băută cu fratele său, un botoșănean s-a rătăcit noaptea pe un câmp de lângă Corocăiești și a sunat la 112

Luni, 27 iunie 2022, la ora 03:20, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin de către Constantin C., din comuna Corni, județul Botoșani, despre faptul că în timp ce se deplasa spre domiciliu s-a rătăcit pe câmp, în apropierea râului Siret.

În baza sesizării și informațiilor oferite de apelant, au fost constituite mai multe echipe de căutare care s-au deplasat pe malul râului Siret, pe raza satului Corocăiești, comuna Verești, județul Suceava.

După aproximativ o oră de căutări, apelantul a fost identificat pe un drum comunal neclasificat, în câmp, la aproximativ doi kilometri de râul Siret, pe raza localității Corocăiești.

Din discuțiile purtate cu acesta, s-a stabilit faptul că duminică, 26 iunie, a fost în vizită la fratele său din satul Corocăiești, comuna Verești. Aici a consumat 2-3 sticle de bere, iar în jurul orei 23:30, a plecat, pe jos, spre domiciliul său comuna Corni, județul Botoșani. Pe drum, din cauza întunericului s-a rătăcit pe câmp și a apelat 112.

Bărbatul nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

Au fost contactați lucrătorii din cadrul IPJ Botoșani care l-au preluat și condus la domiciliu pe bărbat.
Mai nouă Mai veche