Copil dispărut de acasă, din Bursuceni, găsit la locul de joacă din centrul comunei Dumbrăveni

Miercuri, 1 iunie 2022, la ora 15:15, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din satul Bursuceni, comuna Verești, județul Suceava, cu privire la faptul că nepotul său de 11 ani s-a urcat într-un mijloc de transport public deplasându-se către municipiul Suceava.

În timpul deplasării către locul unde urma a fi interceptat mijlocul de tranport polițiștii au fost informați cu privire la faptul că minorul a coborât din mijlocul de tranport public pe raza comunei Dumbrăveni împreună cu alți copii. În aceste condiții, au fost efectuate verificări la locurile de joacă de pe raza comunei Dumbrăveni, minorul fiind identificat la locul de joacă din parcul central al comunei. A fost contactat telefonic șeful Postului de Poliție Verești care s-a deplasat la Postul de Poliție Dumbrăveni de unde a preluat minorul în cauză în vederea încredințării familiei.

Din discuțiile purtate cu minorul în cauză s-a stabilit faptul că acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu cu intenția de a ajunge în comuna Dumbrăveni la locul de joacă, însă nu a informat membrii familiei despre acest lucru. De asemenea, s-a stabilit faptul că minorul nu a fost victima unei infracțiuni.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.